неділя, 05 липня 2009 11:48

"Металіст" махнеться з аргентинським клубом футболістами

"Металіст" махнеться з аргентинським клубом футболістами

Аргентинський півзахисник "Металіста" Вальтер Асеведо повертається до Аргентини, де тепер захищатиме кольори "Індепендьєнте".

"Червоні дияволи" переживають не найкращі часи. Команда знаходиться в нижній частині таблиці. Передбачається, що Вальтер допоможе чемпіонові Аргентини 2002 року повернутися на лідируючі позиції.

До переїзду до Харкова Асеведо грав в "Сан-Лоренсо". Харків"яни взяли його в оренду на півроку з правом викупу. До України аргентинець так і не звик, тому з ентузіазмом прийняв пропозицію грати в аргентинському гранді - "Індепендьєнте".

Проте в "Металістові" все одно буде аргентинський футболіст. У зворотному напрямі з "Індепендьєнте" до Харкова їде 22-річний півзахисник Ернан Даніель Фредес.

Футболіст проведе наступний сезон на правах оренди. За даними itasportpress, український клуб виграв боротьбу за Фредеса у турецького "Трабзонспора".

Як повідомляє Diario La Nacion, "Металіст" зможе викупити трансфер аргентинського універсала за суму в три мільйони доларів.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" махнеться з аргентинським клубом футболістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути