пʼятниця, 28 листопада 2008 16:49

"Мені подобаються ідеї про скорочення зарплат" - Вадим Рабіновіч

Сьогодні українські інтернет-ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що власник футбольного клубу "Чорноморець" Леонід Клімов ухвалив рішення скоротити витрати на зарплати футболістів на 50%.

З Леонідом Михайловичем нам зв"язатися не вдалося (телефон абонента не відповідав). "ПіК України" вирішив поцікавитися думкою з приводу скорочення зарплат футболістів у зв"язку з кризою у ще одного президента футбольного клубу Прем"єр-ліги - власника київського "Арсеналу" Вадима Рабіновіча.

"Ми збираємося в понеділок розбирати взагалі всі наші справи - підсумки першого кола зокрема. Я раніше про скорочення зарплат не думав, а ось зараз мені починають подобатися ці ідеї, тільки ось у мене вони звучать інакше, - зазначив в інтерв"ю Вадим Рабіновіч. - Я вважаю, що дійсно повинна бути якась вилка між зарплатами гравців, які виграють, і гравцями, які показують незадовільні результати. На мій погляд, зарплата футболістів не повинна бути жорсткою - вона повинна варіюватися залежно від того місця, яке вони зайняли, від тієї гри, яку вони показали. А якщо і того, і іншого немає - то система Клімова теж хороша".

"Я дійсно б зробив об"єктивну градацію, яка б ґрунтувалася на показаному футболістом результаті. Критерієм повинні бути дві речі - результат в таблиці, і, по можливості, результати в міжнародних матчах. А в понеділок ми подивимося, наскільки відповідають наші витрати місцю, яке ми займаємо, і що нам потрібно зробити (скоротити витрати або збільшити) для того, щоб поліпшити результат", - зазначив Рабіновіч.

Зараз ви читаєте новину «"Мені подобаються ідеї про скорочення зарплат" - Вадим Рабіновіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути