Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 12:57

"Мені нагадують, як багато я означаю для колективу" - Роналдіньо

Півзахисник "Мілана" Роналдіньо відзначив, що поки що не набрав оптимальної форми, і пообіцяв уболівальникам, що має намір викладатися в кожному матчі по максимуму.

"Сподіваюся, що наберу свою кращу форму вже найближчим часом. Поки я не можу похвалитися стабільністю - одну гру провожу добре, а наступного тижня виглядаю гірше. Різниця між серією А і іспанською примерою просто величезна".

"Команда мені дуже подобається. Кака я знаю вже багато років, а Кларенс Зєєдорф - один з кращих гравців в світі. Анчелотті теж допомагає мені освоїтися в команді, нагадує про те, як багато я означаю для колективу".

"Мене потрясли вболівальники "Мілана", ще раз хочеться подякувати їм за хороше ставлення. Можу пообіцяти їм, що поки я одягаю футболку міланської команди, викладатимуся в кожному матчі на 100 відсотків", - розповів Роналдіньо в інтерв"ю GazzettadelloSport.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Мені нагадують, як багато я означаю для колективу" - Роналдіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути