четвер, 09 грудня 2010 14:27

"Мене здивували скарги англійців у зв'язку з поразкою їх заявки" - Блаттер

"Мене здивували скарги англійців у зв'язку з поразкою їх заявки" - Блаттер

Президент ФІФА Йозеф Блаттер висловив здивування з приводу роздратованої реакції, яку в Англії викликала невдача заявки країни на проведення ЧС-2018.

"Мене здивували скарги англійців у зв'язку з поразкою їх заявки. Вже від кого, а від Англії - батьківщини поняття "фейр-плей" - я такого не очікував. Багато хто в Англії показав, що просто не вміє гідно програвати. Не можна виступати з заявами після виборів, що хтось нібито обіцяв голосувати за Англію. Результати відомі. Результат був гранично ясним.

У роздратованої реакції ряду людей я відчув деяка зарозумілість західного світу, заснованого на християнській культурі. Деякі просто не терплять, якщо інші отримують шанс змінитися.

Що неправильного в тому, що ми даємо поштовх до розвитку футболу в регіонах, де потенціал цього виду спорту такий великий, що він може стати більше, ніж спортом.

Ніякої систематичної корупції у ФІФА немає. Це все дурниці. У фінансовому плані ми чисті і відкриті. Нам потрібно працювати над поліпшенням іміджу ФІФА, потрібно і дещо виправити всередині ФІФА", - цитує Блаттера ВВС.

Нагадаємо, Росія отримала право провести ЧС-2018 2 грудня 2010. Члени виконкому ФІФА на засіданні в Цюріху віддали російській заявці перевагу перед ще трьома претендентами: Англією, Іспанією / Португалією та Бельгією / Голландією.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Мене здивували скарги англійців у зв'язку з поразкою їх заявки" - Блаттер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути