середа, 11 квітня 2007 00:17

"Манчестер" та "Челсі" зіграють у півфіналі Ліги чемпіонів

Шевченко забив гол у віддав результативну передачу у Валенсії

Після сьогоднішніх повторних чвертьфінальних матчів Ліги чемпіонів зросли шанси побачити у фіналі турніру дві команди англійської прем"єр-ліги.

Чинний чемпіон цього змагання, "Челсі", виграв у на виїзді у іспанської "Валенсії" - 2:1. Перший тайм гості програли і за рахунком, і за змістом гри. Націлена тримати тактичний удар "Валенсія" показало звично "кусючий" та організований футбол. Вінцем став гол Морієнтеса.

У другому таймі наставник гостей Жозе Моурінью пішов ва-банк. Він замінив захисника Діарра на півзхасника Джо Коула. "Челсі" поступово став тиснути на оборонні порядки суперника і ті тріснули. Рахунок зрівняв Шевченко після того як його партнер по нападу Дідьє Дрогба "продавив" захисників опонента. Після того як явно вимальовувалася перспектива додаткового часу, обидві команди заграли більш обережено, але при цьому "Челсі" більше контролював м"яч і виявляв бажання покінчити з матчем у основний час. Допоміг англійцям це зробити 37-річний голкіпер "Валенсії" Сантьяго Каньїсарес. Воротар, який запам"ятався чудовою реакцією і витягнув "мертві" м"ячі від Дрогба та Баллака, на 90-ій хвилині пропустив удар Ессьєна у ближній кут. Асистував ганцеві, до речі, Шевченко.

У іншому поєдинку був зафіксований сенсаційний за рахунком результат. Такого у плей-оф Ліги чемпіонів ще не було. "Манчестер Юнайтед" розгромив "Рому" - 7:1

"Валенсія" (Іспанія) - "Челсі" (Лондон, Англія) - 1:2 (перший матч - 1:1)

Голи: Морієнтес (32) - Шевченко (52), Ессьєн (90)

"Манчестер Юнайтед" (Англія) - "Рома" (Рим, Італія) - 7:1 (перший матч - 1:2)

Голи: Каррік (11, 60), Сміт (17), Руні (19), Криштіану Рональду (44, 48), Евра (81) - Де Россі (69).

"Челсі", швидше за все, у півфіналі зустрінеться з ще одним англійським клубом - "Ліверпулем", який у середу зіграє з нідерландським ПСВ. Перший матч у Ейндховені виграли гості - 3:0. Два роки тому "Ліверпуль" та "Челсі" грали у півфіналі. Сильнішим був "Ліверпуль".

"МЮ" ж чекатиме на переможця пари "Баварія" - "Мілан". Сьогодні команди зіграють в Мюнхені. У Мілані ж була зафіксована нічия - 2:2.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер" та "Челсі" зіграють у півфіналі Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути