Ексклюзиви
вівторок, 10 червня 2008 09:43

"Мабуть, румуни сьогодні грають краще"

"Мабуть, румуни сьогодні грають краще"

Наставник французів Раймон Доменек після нічиєї з Румунією (0:0) сказав про силу всіх команд групи і про те, що тут до самого кінця ніхто не може бути впевнений у виході в плей-офф.

- Як я говорив під час жеребкування, це складна група, в якій зібрані серйозні і добре підготовлені команди. Я говорив про це півроку тому, і сьогодні мої слова підтвердилися. Думаю, кожній збірній доведеться посумніватися у своєму виході в плей-офф. Обіграти когось легко в цій групі не вийде. Попереду у нас два матчі, а боротьба продовжуватиметься до самого кінця. Я б хотів виграти цей матч з рахунком 10:0 і створити силу-силенну гольових моментів, але цього не сталося. Я був би розчарований, якби ми не вийшли в наступний раунд, проте у двох матчах, що залишилися, необхідно зіграти добре.

Румуни грамотно захищалися. Вони двічі грали з Нідерландами і не пропустили жодного гола. Цей поєдинок був трохи схожий на наш стартовий матч проти швейцарців на Кубку світу 2006 року, коли всі були перенапружені і нервували.

Патрік Вієра йде на поправку. Він тренується в загальній групі. Ми сподіваємося затриматися на чемпіонаті ще на пару тижнів, і тоді він повністю відновиться. У Тьєррі Анрі також все набагато краще - у нього була невелика травма, через яку він сьогодні грати по-справжньому не міг. Проте вже завтра він буде в строю. Румунський тренер, можливо, має рацію, хоча, мабуть, це румуни сьогодні грають краще.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Мабуть, румуни сьогодні грають краще"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути