Ексклюзиви
вівторок, 10 червня 2008 09:53

"Французи втомилися від ігор у фінальних стадіях"

"Французи втомилися від ігор у фінальних стадіях"

Головний тренер збірної Румунії Віктор Піцурке залишився задоволений нічиєю з Францією (0:0), хоча і відзначив, що його команда цілком заслуговувала і на перемогу.

- Це була фізично важка гра, і я задоволений результатом. Звичайно, ми мали шанс заробити всі три очки, оскільки французи нині, можливо, не такі сильні, як колись. З Адріаном Муту [нападаючого замінили в другому таймі] нічого не сталося. Він не міг грати впродовж усього підготовчого циклу, і дуже важливо, що сьогодні він провів на полі 75 хвилин. У наступному матчі, впевнений, ми побачимо справжнього Муту. Я трохи непокоївся через те, що ми дуже легко отримували у першому таймі жовті картки, проте хлопці зрозуміли, що я хотів донести до них у перерві, і не заробили більше жодного попередження.

У збірній Франції багато хороших виконавців, але деякі гравці цієї команди очевидно стали старшими. Це досвідчені футболісти, проте вони втомилися від ігор у цих фінальних стадіях. Мене не дуже хвилює, хто виграє в матчі Італія - Голландія. Головне, щоб ми правильно підготувалися до поєдинку з італійцями, яким ми не хотіли б програвати.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Французи втомилися від ігор у фінальних стадіях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути