Ексклюзиви
понеділок, 13 жовтня 2008 14:47

"Львів" знайшов нового тренера в "Металісті"

Аутсайдер прем"єр-ліги ФК "Львів" знайшов нового наставника, яким став Сергій Ковалець.

Наставником "Львова" найближчим часом стане помічник Мирона Маркевича в "Металісті", колишній гравець львівських "Карпат" і київського "Динамо", чемпіон СРСР і України, екс-гравець національної збірної України Сергій Ковалець. Помічником Ковальця в Львові джерело називає капітана київського "Арсеналу" Юрія Беньо.

Досвіду самостійної роботи у Ковальца не так вже багато, кілька років тому він тренував "Раву" з містечка Рава-Руська. А з моменту приходу Маркевича до керма "Металіста" є його першим помічником.

"За всі ці роки я багато чому навчився у одного з кращих, наймудріших і успішніших тренерів нашої країни, Мирона Богдановича Маркевича. Разом з досвідом до мене прийшло відчуття, що зараз самий час спробувати себе в ролі головного тренера. Я щасливий, що керівництво пішло мені назустріч і задовольнило моє прохання, відпустивши і давши шанс продовжити свою кар"єру в якості головного тренера команди ФК "Львів", - цитує 40-річного фахівця офіційний сайт "Металіста".

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Львів" знайшов нового тренера в "Металісті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути