неділя, 12 вересня 2010 16:40

"Локомотив" обіграв ЦСКА

"Локомотив" обіграв ЦСКА
Московський "Локомотив" обіграв ЦСКА у матчі 20-го туру прем"єр-ліги з рахунком 1:0 (1:0). Переможний м"яч у залізничників забив бразильський форвард Майкон на 25-й хвилині.

Матч мав принципове значення для головного тренера залізничників Юрія Сьоміна, який знаходився під загрозою відставки через невдалу гру команди в новому сезоні. 1 вересня рада акціонерів "Локомотива" вирішив не звільняти Сьоміна з посади головного тренера команди, давши йому ще деякий час, щоб виправити становище.

У "Локомотива" з перших хвилин вийшов на поле ветеран команди Дмитро Лоськов з капітанською пов"язкою. Він відіграв практично повний матч і був замінений на 94-й хвилині, поступившись місцем на полі молодому Магомеду Оздоєву. Для Лоськова це був 412-й матч прем"єр-ліги за кар"єру - рекордний результат для російської першості.

На 69-й хвилині гри за бійку були вилученіі з поля армієць Марк Гонсалес і захисник "Локомотива" Малхаз Асатіані. Гонсалес жорстко зіграв проти суперника, той розлютився і кинув чилійцеві м"ячем в обличчя. У відповідь Гонсалес буцнув Асатіані і спробував схопити захисника "Локомотива" за горло.

Після перемоги над ЦСКА "Локомотив" набрав 26 очок і вийшов на 8-е місце в таблиці прем"єр-ліги. Армійці посідають третю сходинку, у них 36 залікових балів.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" обіграв ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути