Ексклюзиви
середа, 15 липня 2009 17:52

"Локомотив" і "Арсенал" шокували Реброва

"Локомотив" і "Арсенал" шокували Реброва

Колишній нападаючий київського "Динамо" і збірної України Сергій Ребров із здивуванням почув про те, що згідно російським ЗМІ, московський "Локомотив" нібито запропонував йому контракт із зарплатою у розмірі 50 тисяч євро на місяць.

"Дуже цікаво! Спасибі за інформацію, знатиму, що мені виявляється запропонували контракт, - з гумором відреагував Ребров на прохання прокоментувати повідомлення про інтерес до своєї персони з боку російського клубу. - Якщо серйозно, то особисто на мене представники "Локомотива" не виходили. Та і взагалі, про інтерес з боку цього клубу чую вперше".

Крім того, епопея з переходом Реброва в київський "Арсенал", яка триває вже місяць, може завершитися нічим. В усякому разі, сам футболіст зізнався, що ситуація знаходиться в підвішеному стані дуже довгий час, щоб розраховувати на результат.

"Перш за все, з того, що я побачив, напрошується висновок, що команда нікому не потрібна, - відзначив Ребров. - Я був уражений, коли побачив, що хлопці, які є кваліфікованими футболістами, тренується у своїй формі! Не думав, що таке ще можна зустріти, якщо мова йде про професійний клуб.

Що стосується мене, то як і раніше знаходжуся в очікуванні. Ніхто з "Арсеналу" на мене не виходить вже тривалий час. У цій ситуації мені навіть не зручно приходити на тренування команди - створюється враження, що в мені просто не зацікавлені. На даний момент я вже абсолютно не упевнений, що опинюся в "Арсеналі".

За матеріалами Динамомания, Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" і "Арсенал" шокували Реброва ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути