четвер, 03 червня 2010 11:35

"Ліверпуль" заплатить Бенітесу, щоб той залишив клуб

"Ліверпуль" заплатить Бенітесу, щоб той залишив клуб

Керівництво англійського "Ліверпуля" запропонувало головному тренеру команди Рафаелю Бенітесу компенсацію в розмірі трьох мільйонів фунтів стерлінгів за дострокове розірвання п'ятирічного контракту, який сторони підписали у березні 2009 року, повідомляє телеканал Eurosport.

Клубне керівництво поки утримується від коментарів. Якщо іспанець все ж таки залишить англійський клуб, то його наступним місцем роботи може стати міланський "Інтер".

Бенітес очолив "Ліверпуль" влітку 2004 року і став героєм місцевих уболівальників, коли в першому ж сезоні виграв Лігу чемпіонів. Іспанський тренер також виграв Кубок Англії в 2006 році. У минулому сезоні "Ліверпуль" фінішував сьомим, а свій останній трофей команда виграла чотири роки тому.

Також керівництво "Ліверпуля" нещодавно опублікувало фінансовий звіт. Збитки клубу за минулий сезон склали близько 55 мільйонів фунтів, а загальна заборгованість тепер більше 350 мільйонів.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" заплатить Бенітесу, щоб той залишив клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути