середа, 27 травня 2009 18:44

"Ліверпуль" виставить Вороніна на трансфер

"Ліверпуль" виставить Вороніна на трансфер

"Ліверпуль" збирається виставити на трансфер нападаючого Андрія Вороніна, який цей сезон провів на правах оренди в "Герті".

"Червоні" мають намір виручити від продажу 29-річного футболіста збірної України 6 мільйонів фунтів (в Андрія підписаний діючий котракт з мерсисайдцями до 2011 року ).

Берлінський клуб відмовився викупляти трансфер Вороніна, після того, як не зміг завоювати путівку в Лігу чемпіонів.

Довідка "Gazeta.ua"

Андрі́й Ві́кторович Воро́нін (нар. 21 липня 1979, Одеса) — український футболіст. Нападник. Виступає за "Ліверпуль" (Берлін) і збірну України. Виступав за "Баєр" (Леверкузен), "Боруссію" (Менхенгладбах), "Майнц", "Кельн" і "Герту".

Взимку на початку 2007 року підписав контракт з англійським "Ліверпулем", що набув чинності влітку 2007 року. Завдяки постійній ротації і зміні складу, яку провидив наставник клубу Рафаель Бенітес, Андрій провів досить велику кількість ігор у чемпіонаті Англії (як на запасного гравця) — 19 поєдинків (5 голів).

Головник нападником у сезоні 2007/08 був результативний іспанець Фернандо Торрес. Після того як влітку 2008 року "Ліверпуль" придбав форварда Роббі Кіна, місце Вороніна в основі перестало бути певним — нападник перейшов до німецького клубу "Герта" (Берлін) на правах оренди до кінця сезону 2008/09.

5 жовтня в складі проти свого колишнього клубу "Баєра" Андрій Воронін забив свій перший гол за "Герту". 14 лютого наступного року він оформив свій перший дубль за "Герту" у ворота мюнхенської "Баварії". А через 2 матчі оформив і хет-трик у ворота "Енерґі".

За матеріалами Tribalfootball.com

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" виставить Вороніна на трансфер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути