понеділок, 17 березня 2008 15:51

"Кличко не зможе боксувати зі мною так, як в бою з Ібрагімовим"

Обов"язковий претендент на титул чемпіона світу за версією WBO в суперважкій вазі американець Тоні Томпсон розповів про ситуацію з організацією свого поєдинку з Володимиром Кличком, про свою спортивну форму і про бій Маскаєв-Пітер.

"На жаль, не можу сказати поки нічого конкретного. Все залежить від Володимира, IBF і HBO, все в їх руках. Коли вони вирішать, що я гідний цього поєдинку, то піднесуть мені ручку для підпису на контракті і все стане реальністю. Останнє, що я від них чув: "десь в червні або липні". Але поки контракт не підписаний, це все чутки. Мені не важливо, де пройде бій - в Росії або Німеччині, я поїду, куди скажуть. Я боксував в Німеччині і все склалося для мене непогано. Швидше, це гірше не стільки для мене, скільки для американських уболівальників, яким непросто буде побачити бій в цій країні. В ідеалі я хотів би вийти на ринг в США, щоб відсвяткувати перемогу разом зі своїми вболівальниками", - заявив американський супертяж.

Претендент WBO вважає, що повинен битися з Кличком першим: "Я більше заслуговую на право зустрітися з Кличком, ніж Повєткін, оскільки я чекав довше, ніж він, боксував з серйознішими суперниками, та і просто прийшов мій час".

Про видовищність майбутнього бою з Кличком Томпсон думає наступне: "Думаю, Кличко не зможе боксувати зі мною так, як в бою з Ібрагімовим. Тому що я весь час знаходитимуся у нього перед носом і постійно створюватиму пресинг. Не збираюся включати задню швидкість і відходити, боксуватиму з розплющеними очима. Знаю, що можу пропустити, що може бути боляче, але я маю намір виграти бій. Це моє головне завдання, а я не можу виграти, якщо від нього бігатиму".

"Думаю, що це останній шанс проявити себе, але не через вік. Уболівальники не люблять мене так, як Кличка або Пітера. Думаю, тому що я не з великих нокаутерів і в мене не така фігура, як у Холіфілда. У цьому плані можу погодитися, але вік тут ні до чого. Я в хорошій формі, не знущаюся над своїм організмом, не п"ю, не курю, не бігаю по клубах. У мене ще багато років попереду, якщо буде потрібно. Я просто хочу зробити, так щоб це не було потрібно", - сказав боксер.

"Думаю, що поєдинок був трохи видовищнішим, ніж у Кличка з Ібрагімовим. Мені самому сподобався бій. Маскаєв вийшов на ринг з думками про перемогу, а Пітер їх здійснив. Маскаєв був хороший, але Пітер виявився кращим", - цитує Томпсона Sports.ru з посиланням на boxingtalk.com..

Зараз ви читаєте новину «"Кличко не зможе боксувати зі мною так, як в бою з Ібрагімовим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути