пʼятниця, 06 лютого 2009 21:26

"Карпати" показали легендарну смугасту форму (ФОТО )
10

63% уболівальників львівських "Карпат" на офіційному сайті клубу висловились за повернення ігрової форми із зелено-білими вертикальними смугами.


На вимогу вболівальників клубу зелено-білі смуги вирішили повернути (www.fckarpaty.lviv.ua)

ФК "Карпати", що завжди славився шаною переможних традицій, міцним зв"язком поколінь легенд клубу й діючих футболістів, повертає уболівальникам форму, про яку вони так довго мріяли. Досягти цього "Карпатам" вдалося завдяки підписанню угоди з новим технічним партнером – відомою іспанською компанією "Joma" – світовим виробником спортивного інвентарю. "Карпати" - перший клуб Прем"єр-ліги України, який підписав угоду з компанією "Joma".


"Joma" стане дебютантом українського чемпіонату  (www.fckarpaty.lviv.ua)

Таким чином, у другій частині нинішнього чемпіонату вся структура ФК "Карпати", а це три професійні команди ("Карпати", "Карпати-2", молодіжний склад), а також 8 юнацьких команд, що представляють ФК "Карпати" у турнірах ДЮФЛ, отримають у своє розпорядження нові, якісні та стильні колекції ігрової, тренувальної та вихідної екіпіровки. Також клуб замовив товари для реалізації у торговій мережі. Нова колекція "Joma" надійде у продаж з 10 лютого, придбати товари можна буде у клубному магазині "Фанат" (вул. І.Франка, 32).

Форма "Карпат" в 2009 році

Перший (основний) варіант форми – легендарна смугаста форма (вертикальні зелено-білі смуги). На спині у відповідності до положень Регламенту Прем"єр-ліги України, спеціально залишено достатньо місця для нанесення номеру і прізвища футболіста.


Основна форма "Карпат" (www.fckarpaty.lviv.ua)


Другий варіант – зелена форма з фрагментами білого кольору. (www.fckarpaty.lviv.ua)


Третій варіант – біла форма з фрагментами зеленого кольору. (www.fckarpaty.lviv.ua)

Також ФК "Карпати" уклав угоду з генеральним медіапартнером клубу. Ним стала Західна Інформаційна Корпорація, найвпливовіше та найбільш рейтингове інформагентство Західної України. За умовами договору абревіатуру "ЗІК" буде розміщено на ігровій формі футболістів "Карпат".

Довідка

"Західна інформаційна корпорація" — інформаційне агентство, яке ставить за мету максимально широко та об"єктивно відображати інформаційні процеси у Львові та області, в західному регіоні України. "Західна інформаційна корпорація" – незалежна, позапартійна медіа-структура, яка у своїй діяльності додержує принципів відкритості та прозорості, неупередженої і збалансованої подачі інформації. "Західна інформаційна корпорація" додержуватиме у своїй роботі чотирьох ключових принципів інформаційної діяльності – оперативність, ексклюзивність, акцентованість, тематична збалансованість поширюваної інформації.

"Joma" - це відносно молода, але стрімко прогресуюча компанія, що активно розвивається. Її центром є стародавнє іспанське місто Толедо. На даний момент компанія має дочірні підприємства у США, Мексиці, Панамі, Бразилії, Гонгконзі, Італії, Німеччині, Англії і мережу представництв у 72 країнах.

ФК "Севілья" (Іспанія) екіпірується у продукцію "Joma" останні 5 років. За цей час клуб виборов Кубок УЄФА (двічі: 2006, 2007), Суперкубок УЄФА (2006), Кубок Іспанії (2007). Такі відомі футболісти як Іван Ельгера, Павон, Портільйо (всі - Іспанія), Вентола (Італія), Ванчопе (Коста-Ріка), Рікардіньо (Бразилія), Скотт Паркер (Англія), кращий гравець Африки 2007 р. Кануте (Малі), та багато інших мають персональні контракти з "Joma".

Інформаційний центр ФК "Карпати" 

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" показали легендарну смугасту форму (ФОТО )». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути