середа, 12 травня 2010 14:55

"Карпати" можуть зіграти із "Зенітом"

"Карпати" можуть зіграти із "Зенітом"
Львівські "Карпати" можуть зіграти товариський поєдинок з пітерським "Зенітом". Звісно, якщо поїдуть на збір в Австрію. Генеральний директор клубу Ігор Дедишин розповів "Gazeta.ua" про плани команди на літнє міжсезоння.

"Після відпустки футболісти зберуться другого червня. Буде невеличкий "втягуючий" збір у Львові. Розглядаємо варіанти проведення ще одного збору в Україні. Обираємо між Львівською областю (Східниця або Трускавець), Закарпаттям або Кримом. Ми ще визначаємося.

Потім плануємо поїхати в Австрію. Розглядаємо варіант з Угорщиною. Все буде залежати від того, яких спаринг-партнерів нам нададуть. В Австрії нам попередньо обіцяють "Зеніт" на 24 червня, але ми ще ніяких контрактів не підписували. Надіюся, ми забезпечимо команді гідну підготовку до сезону."

Нагадаємо, команда Олега Кононова закінчила сезон на п'ятому місці, яке дає право виступати у Лізі Європи. "Карпати" націлені вийти в груповий етап турніру і затриматися в єврокубках якомога довше.

Крім того, сьогодні стало відомо, що команда взяла до кінця року в оренду з правом викупу двох футболістів з бразильського "Ріо Кларо" - 20-річного Даніло Фернандо Авелара і 21-річного Нену. "Карпати" планують придбати ще двох гравців.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" можуть зіграти із "Зенітом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути