Ексклюзиви
середа, 13 жовтня 2010 16:09

"Карпати" вийдуть проти "Динамо" із знекровленим півзахистом

"Карпати" вийдуть проти "Динамо" із знекровленим півзахистом

У найближчу суботу, 16 жовтня київське "Динамо" проведе свій черговий матч у поточному чемпіонаті Україні: в рамках 13-го туру "біло-блакитні" приймуть на своєму полі львівські "Карпати". Як стало відомо, гості змушені будуть протистояти киянам у далеко не самому оптимальному складі.

Основною втратою "Карпат" напередодні поєдинку з "Динамо" можна вважати півзахисника Дениса Кожанова, який через проблеми з м'язами кілька днів тому змушений був покинути стан збірної України, і, згідно з розпорядженням лікарів, приступить до тренувань лише наступного тижня. Крім того, через болі в стегні напевно не зіграє з "Динамо" нігерійський хавбек львів'ян Самсон Годвін.

Нарешті, через дискваліфікацію не допоможуть "Карпатам" в поєдинку проти киян півзахисники Ігор Худоб'як та Михайло Кополовець. Правда, в той же час, відновився після травми і готовий вийти на поле хавбек львів'ян Андрій Ткачук.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" вийдуть проти "Динамо" із знекровленим півзахистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути