неділя, 23 січня 2011 16:26

"Карпати" представили свого новачка з Македонії

"Карпати" представили свого новачка з Македонії

Голкіпер національної збірної Македонії Мартін Богатінов перебрався в львівські "Карпати". З 24-річним стражем воріт підписаний контракт за схемою 3+2.

"Я вважаю, що це однозначний крок уперед у моїй кар'єрі. Я хочу вирости у футбольному плані, хочу досягти вершин і грати в кращих клубах Європи. Українську лігу навіть не варто порівнювати з македонською. Сподіваюся, тут я зможу прогресувати і допомогти новій команді перемагати", - заявив македонець.

Мартін Богатінов, 24 роки, виступав за команди "Сілекс", "Цементаріца", "Вардар" і "Работнічки". За національну збірну Македонії в 2010 році провів 2 матчі.

"Я радий за Олега Кононова, який отримав хорошого воротаря. Знаю, що наш тренер дуже хотів, щоб Мартін став гравцем зелено-білих. У Богатінова були й інші пропозиції, що й не дивно. Адже козирі Богатінова - це привабливий вік і участь у національній збірної, гравцем якої він є. Тому, сподіваюся, наші безсонні ночі, які пройшли в переговорах, будуть виправдані сповна", - підсумував генеральний директор "Карпат" Ігор Дедишин.

Раніше, новачком львівських "Карпат" став 22-річний захисник словенського клубу "Горіца" і молодіжної збірної Словенії Грегор Балажиц. Бразильський півзахисник львівських "Карпат" Даніло Авелар найближчі півроку буде виступати на правах оренди за німецький "Шальке".

За матеріалами iSport.ua, ФК Карпати

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" представили свого новачка з Македонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути