Ексклюзиви
пʼятниця, 20 серпня 2010 08:47

"Карпати" не втримали перемоги в матчі з "Галатасараєм"

"Карпати" не втримали перемоги в матчі з "Галатасараєм"

Львівські "Карпати" добилися відмінного результату у виїзному поєдинку Ліги Європи проти "Галатасарая". Могло бути і краще - після першого тайму підопічні Олега Кононова вигравали з перевагою у два м'ячі, проте утримати перевагу не змогли.

З іншого боку, вивчивши склад "Галатасарая", згадавши, що очолює команду Франк Райкаард, який добився чималих успіхів з "Барселоною", багато хто поспішив "поховати" львівську команда. І абсолютно марно.

Можна сказати, що у господарів був не найсильніший склад. Але наскільки грамотно побудували свою гру гості. Фактично в першій половині матчу у "Галатасарая" не було жодної можливості відзначитися. У той час як львів'янам вдалося провести дві швидкі, а головне - результативні атаки.

Шкода, що не втримали Бароша, який вийшов на поле ще в першому таймі рятувати становище. І він з цією роллю впорався. Втім, перед грою у відповідь на "Україні" у "Карпат" є перевага. І, відповідно, шанс вийти в груповий турнір Ліги Європи.

Ліга Європи.

Кваліфікація.

Четвертий відбірний раунд.

"Галатасарай" - "Карпати" 2:2 (0:2)

Голи: Кузнецов, 34 (0:1); Зеньов, 41 (0:2); Барош, 59 (1:2); Барош, 86 (2:2)

"Галатасарай": Ерчітін; Кьюелл; Сердар (Бариш Езбек, 54); Сервет Четін; Хакан Балта; Айхан; Мустафа; Мехмет (Барош, 36); Арда Туран; Алі Туран; Нілл

"Карпати": Тлумак; Мілошевич; Федецький; Чечер; Авелар; Худоб'як; Годвін; Кожанов (Гудима, 65); Голодюк; Кузнєцов (Батіста, 72); Зеньов (Кополовець, 85)

Попередження: Алі Туран, 29; Бариш Езбек, 57 - Худоб'як, 64; Годвін, 90

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" не втримали перемоги в матчі з "Галатасараєм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути