Ексклюзиви
середа, 05 березня 2008 09:01

"Каноніри" нав"язали нам свої умови"

"Каноніри" нав"язали нам свої умови"

Наставник "Мілана" Карло Анчелотті визнав, що "Арсенал" заслужено переміг його команду і вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Тепер "россонері" зосередяться на Серії А і спробують посісти хоча б четверте місце.

- "Арсенал" усі 180 хвилин демонстрував пристойний футбол, ми ж показували свою гру лише епізодами. Англійці заслужено вийшли в наступне коло, оскільки доставили нам проблеми і в Лондоні, і в Мілані. "Каноніри" нав"язали нам свої умови. Я дуже розчарований - сьогодні ми пропустили гол, коли здавалося, що все складеться для нас вдало, адже "Мілан" заграв трохи краще. Разом з тим, вважаю, що ми зробили для перемоги абсолютний максимум. Гравці віддали боротьбі всі сили, і я ні про що не шкодую. Це футбол. Іноді ти перемагаєш, іноді програєш і починаєш шукати нову мету. Тепер потрібно зосередитися на тому, щоб зайняти хоча б четверте місце в Серії А. Хавбеки "Арсеналу" Фабрегас, Фламіні і Глєб доставили нашій середній лінії масу проблем. Вважаю, що саме їх дії в обох матчах визначили долю путівки у чвертьфінал. "Арсенал" - молода команда, яка повна ентузіазму. Нам потрібно було показати свою кращу гру, щоб узяти гору, але цього не сталося.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Каноніри" нав"язали нам свої умови"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути