Ексклюзиви
неділя, 22 серпня 2010 11:21

"Інтер" розпочав сезон з перемоги у Суперкубку Італії

"Інтер" розпочав сезон з перемоги у Суперкубку Італії

У суботу в Мілані відбувся матч за Суперкубок Італії, в якому зустрічалися чемпіон країни за підсумками минулого сезону - "Інтер", і володар національного Кубка - "Рома".

Перемогу в цій зустрічі святкували господарі, які, таким чином здобули свій перший трофей з новим головним тренером - Рафаелем Бенітесом. Відзначимо, що "Інтер" вже уп"яте стає володарем Суперкубка Італії.

Захисник і капітан "Інтера" Хав"єр Дзанетті вважає, що перемога в Суперкубку Італії довела: команда може вигравати і без колишнього головного тренера Жозе Моурінью.

"Вигравати завжди приємно. Всіх цікавило, як ми відреагуємо на зміни в керівництві. Ми відповіли на це питання і довели, що все ще прагнемо успіху.

Ми бажаємо Моурінью всього найкращого, але ми доведемо, що можемо вигравати і без нього", - цитує гравця Football Italia.

ІНТЕР - РОМА - 3: 1

Голи: Пандев (41), Ето'O (70, 80) - Ріїсе (21)

Інтер: Жуліо Сезар, Майкон, Самуель, Лусіо, Ківу, Дзанетті (Станкович, 45), Камбьяссо, Ето'O, Снейдер (Матерацці, 87), Пандєв (Маріген, 79), Міліто.

Рома: Лобонц, Кассетті, Жуан, Мексес, Ріїсе, Пісарро (Таддеї, 54), Перротта, Де Россі, Менез (Окака, 83), Вучиніч (Адріано, 67), Тотті.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" розпочав сезон з перемоги у Суперкубку Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути