пʼятниця, 04 лютого 2011 09:57

"Інтер" розгромив "Барі" і наблизився до лідерів

"Інтер" розгромив "Барі" і наблизився до лідерів

У заключному матчі 23-го туру чемпіонату Італії "Інтер" розгромив у гостях "Барі" - 3:0. Заради справедливості, рахунок не відображає того, що відбувалося на полі. Перший тайм і зовсім перетворився на нудне видовище - суперники неспішно контролювали м'яч, перекочуючи його на своїй половині поля, і обмінялися небезпечними випадами. Спочатку Альмірона здорово пробив зі штрафного під поперечину воріт Жуліо Сезара. А потім Майкон, опинившись у штрафному "Барі", не ризикнув пробити сам, а спробував зробити передачу на Міліто.

Хід гри трохи змінився після перерви. "Інтер" чекав свого шансу і, в підсумку, відкрив рахунок на 71-й хвилині. Ето'О, перебуваючи у штрафному, виманив на себе захисників "Барі", після чого віддав пас на залишеного без нагляду Харджу - 1:0. Шанс відігратися у господарів був, але міланців виручив Жуліо Сезар. Зате в компенсований арбітром час "Інтер" встиг ще двічі вразити ворота Жилле і довели справу до розгрому нелогічного - 3:0.

У турнірній таблиці чемпіонату Італії "Інтер" перебрався на третє місце і, з урахуванням одного незіграного матчу, має хороші шанси обійти "Наполі" і ще на три очки наблизитися до "Мілану".

Чемпіонат Італії, 23-й тур

"Барі" - "Інтер" - 0:3 (0:0)

Голи: Харджа, 71 (0:1); Пацціні, 94 (0:2); Снейдер, 96 (0:3)

"Барі": Жилле; Глік (Рівас Е., 93); Гергель Рудольф (Хусеклепп, 70); Парізі; Масьєлло С.; Россі М.; Донаті; Гацці; Альмірона; Бентівольо; Окака Чука

"Інтер": Жуліо Сезар; Дзанетті; Раноккія; Майкон; Ківу; Матерацці; Харджа; Мотта; Пацціні; Міліто (Снейдер, 61); Ето'О (Камбьяссо, 88)

Попередження: Бентівольо, 23; Глік, 43 - Раноккія, 9; Мотта, 49; Матерацці, 76

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" розгромив "Барі" і наблизився до лідерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути