середа, 27 жовтня 2010 16:31

"Інтер" дізнався імена потенційних суперників на клубному чемпіонаті світу

"Інтер" дізнався імена потенційних суперників на клубному чемпіонаті світу
ФІФА провела жеребкування чемпіонату світу з футболу серед клубів, який пройде в грудні 2010 року в ОАЕ. Своїх потенційних суперників дізналися переможець Ліги чемпіонів міланський "Інтер" і бразильський "Інтернасьонал", який є володарем Кубка Лібертадорес (південноамериканський аналог Ліги чемпіонів). Про це повідомляє ESPN.

"Інтер" та "Інтернасьонал" отримали путівки в півфінал напряму, в той час як їхні суперники визначаться у матчах попередніх стадій. При цьому два учасника чемпіонату світу ще невідомі: фінали азіатського і африканського континентальних турнірів пройдуть у листопаді.

13 листопада в фіналі азіатської Ліги чемпіонів зіграють південнокорейський "Соннам" та іранський "Зоб Ахан". У той же день пройде фінал африканської Ліги чемпіонів між "Мазембе" з ДР Конго і туніським "Есперанса".

Африканський клуб в 1 / 4 фіналу клубного чемпіонату світу зіграє з мексиканською "Пачукою". Переможець цього матчу зустрінеться з "Інтернасьоналем".

В іншому півфіналі "Інтеру" протистоятиме представник Азії або переможець відбіркової гри між чемпіоном Океанії "Хекарі Юнайтед" з Папуа - Нової Гвінеї і клубом "Аль Вахда", який представляє ОАЕ.

Клубний чемпіонат світу вперше був проведений в 2000 році, а з 2005 року проводиться щорічно. В останні три роки переможцями турніру ставали європейські клуби. У 2009 році чемпіоном світу стала іспанська "Барселона".
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «"Інтер" дізнався імена потенційних суперників на клубному чемпіонаті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути