вівторок, 23 листопада 2010 09:48

"Іллічівець" буде боротися за Лігу Європи"- Ахметов

"Іллічівець" буде боротися за Лігу Європи"- Ахметов

Головний акціонер холдингової компанії СКМ Рінат Ахметов розповів про майбутнє маріупольського ФК "Іллічівець" після придбання меткомбінату ім. Ілліча його структурою. Директор металургійного гіганта Володимир Бойко також спокійний за команду.

Заява генерального директора СКМ Олега Попова про продаж "Іллічівця" розбурхала вболівальників команди, в той же час люди, від яких залежить доля команди, зберігають спокій.

Так, генеральний директор комбінату ім. Ілліча і президент ФК "Іллічівець" Володимир Бойко стримано запевняє, що все буде в порядку.

"По-перше, футбольний клуб "Іллічівець"- це міська громадська організація. По-друге, я скажу так: "Іллічівець" ніколи не був сиротою і, я вас запевняю, ніколи ним не буде!", - зазначив він

Рінат Ахметов же говорить про майбутнє клубу ще оптимістичніше.

"ФК "Іллічівець" чекає прекрасне майбутнє! Я переконаний, що в найближчі роки "Іллічівець"буде боротися за участь в Лізі Європи. І керувати цим клубом буде гідна людина і гідний президент, який дуже багато зробив як для "Іллічівця", так і для всього Маріуполя. Це - Володимир Семенович Бойко!", - підкреслив президент ФК "Шахтар".

Раніше генеральний директор СКМ Олег Попов заявив, що український регламент забороняє одним і тим же особам володіти більш ніж одним футбольним клубом, тому "Систем Кепітал Менеджмент" буде змушена або продати, або подарувати маріупольський "Іллічівець".

За матеріалами pr.ua

Зараз ви читаєте новину «"Іллічівець" буде боротися за Лігу Європи"- Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути