субота, 05 червня 2010 15:55

"Хтось навів на мене порчу" - Фердінанд

"Хтось навів на мене порчу" - Фердінанд

Наставник збірної Англії з футболу Фабіо Капелло бачить у травмі капітана команди Ріо Фердинанда щось більше, ніж просто збіг обставин, повідомляє Бі-бі-сі.

Фердинанд пошкодив зв'язки коліна в першому ж тренуванні на землі ПАР, після чого 31-річний захисник був змушений розпрощатися з надіями зіграти на чемпіонаті світу. Капітанська пов'язка, яка раніше належала Джону Террі, але була відібрана у нього Капелло в зв'язку з амурними пригодами футболіста, перейшла до Стівена Джеррарда.

"Те, що сталося ... Для першого дня гірше не придумаєш, - поскаржився італійський фахівець. - Це була випадкова травма на тренуванні, в безпечному моменті. Нашого капітана наче зурочили".

За словами Капелло, "всі футболісти збірної важливі", але Фердинанд був "одним з гравців "основи", капітаном і лідером", тому його втрата особливо болісна. Тепер наставнику доведеться підібрати Террі нового партнера по центру оборони.

Фердинанд, для якого весь сезон виявився зім'ятим через травми, солідарний зі своїм тренером в оцінці події. Як розповів агент футболіста Піні Захаві, "Ріо дуже пригнічений і не розуміє, чому це сталося з ним".

"Ріо сказав: "Хтось навів на мене порчу". Саме так він себе зараз почуває, - зазначив агент. - Ця травма не має нічого спільного з тими, що у нього були колись. Це якесь жахливе невезіння".

Фердінанда в заявці збірної Англії замінив захисник "Тоттенхема" Майкл Доусон, який поки не зіграв жодного матчу за національну команду.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «"Хтось навів на мене порчу" - Фердінанд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути