четвер, 20 грудня 2007 09:14

"Хімік" здобув другу перемогу в груповому раунді Кубка ФІБА

Южненський "Хімік" здобув другу перемогу в груповому раунді Кубка ФІБА. В середу підопічні Дмитра Базелевського на виїзді билися з латвійським "Баронс".

Латиші з самого початку поєдинку продемонстрували, хто господар на майданчику - за дві з половиною стартові хвилини баскетболісти "Баронса" заробили 11 очок, тоді як южненци жодного. На першу перерву гості пішли з відставанням в 10 очок - 18:28.

Вперше порівняти рахунок підопічним Базельовського вдалося в середині другої десятімінутки. Потім почалися "гойдалки". Перша половина зустрічі залишилася за господарями - 50:43.

Як і в минулому матчі Кубка Європи, перемога южненцам дісталася в драматичній кінцівці. Вирватися вперед в другій половині зустрічі "Хімікові" вдалося лише за одну з половиною хвилину до фінальної сирени.

Перемога з рахунком 84:78 (18:28, 25:22, 15:17, 26:11) дозволила  "Хіміку" очолити квартет "D".

Наставник южненцев Дмитро Базелевський після матчу сказав:

- На початку зустрічі нам не вдавалося реалізовувати наш план на гру. Суперники за шість хвилин набрали 22 очки - це дуже багато. Але ми не здавалися і боролися до кінця. Одним з героїв поєдинку можу назвати Фамутімі.

Джерело: "Наш спорт"
Зараз ви читаєте новину «"Хімік" здобув другу перемогу в груповому раунді Кубка ФІБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути