Ексклюзиви
понеділок, 19 жовтня 2009 19:31

"Греції випав найкращий жереб" - Гекас

"Греції випав найкращий жереб" - Гекас

Головний бомбардир збірною Греції Теофаніс Гекас вважає, що його команді пощастило з суперником в плей-офф відбору на чемпіонат світу.

"На мій погляд, це найкращий варіант жеребкування! Разом із Словенією це два найслабкіші варіанти, що нам могли випасти".

Така відповідь здивувала навіть грецьких журналістів. "Ірландія грає в закритий футбол, дуже небезпечна на контратаках, та і тренер у них досвідчений і дуже сильний. Боснія ж має сильний склад, багато її гравців виступають в бундеслізі. Тому вважаю ці команди сильнішими".

Не лякають Гекаса і імена Шевченка і Вороніна, якими оперували журналісти. "Повинна бути команда. Я вже говорив, що в Ірландії досвідчений тренер, а у Боснії гравці з європейськими іменами такі як Джеко, Місимовіч. Ви назвали два імена, і на них команду не побудуєш".

"У нас залишилися різні спогади від матчів з Україною. Останній раз ми програли їм удома, і не потрапили на чемпіонат світу-2006. Але перед цим обіграли їх, і вийшли у фінальну частину Євро-2004, де і перемогли".

За матеріалами Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Греції випав найкращий жереб" - Гекас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути