Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2007 17:52

"Готовий повернутися в Україну, якщо надійде пропозиція, яка мене влаштує"

Півзахисник пітерського "Зеніта" Олександр Співак розповів про свої плани на майбутній сезон.

 "31 грудня у мене закінчується контракт з "Зенітом". Тижня за два до цього я заїду в клуб, візьму розрахунок і поїду до сина в Донецьк. Відпочину там пару тижнів, потім повернуся до Пітера. Телефон весь цей час буде включений - чекатиму дзвінків від потенційних роботодавців. Я ніколи сам не шукаю собі команду і ні до кого не нав"язуюся! Агента у мене немає, і представники тих клубів, які зацікавлені у футболісті Співаку, можуть дзвонити мені безпосередньо. У перший дивізіон я поїхати не готовий. Ідеальний варіант - Прем"єр-ліга. В принципі, готовий повернутися і в Україну, якщо надійде пропозиція", яка мене влаштовує , - наводить слова футболіста "Советский спорт".

Співак не виключає можливості спробувати себе на тренерському містку: "Можливо, піду в тренери. За своє життя попрацював з багатьма класними фахівцями, вів конспекти. Але зараз точно сказати не можу, буду тренером чи ні. Все-таки самому пограти ще дуже хочеться".

Український легіонер "Зеніта" не в захваті від своєї нинішньої фізичної форми, але планує надолужити втрачене: "Якщо мене прямо зараз випустити на поле, то я, звичайно, відразу задихнуся. Але ж до наступного сезону ще далеко, попереду зимові збори! Я свій організм добре знаю: щоб повернути форму, мені потрібно два - два з половиною місяці інтенсивних тренувань. Сили я в собі відчуваю, і бажання грати є".

Зараз ви читаєте новину «"Готовий повернутися в Україну, якщо надійде пропозиція, яка мене влаштує" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути