неділя, 24 січня 2010 16:50

"Готовий очолити збірну, але вирішувати федерації" - Блохін

"Готовий очолити збірну, але вирішувати федерації" - Блохін

Колишній головний тренер "Москви" і збірної України Олег Блохін зізнався, що для нього Кубок Співдружності не представляє великого інтересу, а також відповів на злободенні питання російського і українського футболу.

"Сьогодні приїхав в "Олімпійський" на матч ветеранів збірної СРСР і "Спартака", присвячений 80-річчю Ігоря Нетто. Можу сказати, що для мене це велика честь, оскільки Ігор Олександрович був видатним гравцем і видатною людиною.

Чи залишуся після гри на фінал Кубка Співдружності, ще не вирішив, але, чесно кажучи, великого інтересу матч не представляє. Ось якби грали основні склади...

Взагалі турнір подивитися навіть краєм ока не вдалося, оскільки його по ТБ не показують, так що дізнавався про зміст матчів тільки з газет і коментарів фахівців. Можу сказати лише те, що якщо продовжать грати тільки резервні склади, то він так і буде цікавий тільки селекціонерам.

Рівень Кубка Співдружності, звичайно, впав у порівнянні з 1990-ми. Чи є сенс боротися за підвищення престижу турніру? Напевно, щось можна зробити заради цього, наприклад, призовий фонд підвищити. Але це дуже масштабне питання, над відповіддю на яке я не думав, оскільки до вас мене про це не питали. Запитаєте наступного разу - розповім, як врятувати турнір.

Як вирішувати проблеми з підготовкою збірної України до Євро-2012, питання не до мене, а до федерації футболу України і майбутнього головного тренера. Знову стати рульовим збірної я-то готовий, але вирішувати федерації. Хотів би я знов попрацювати в Росії? Чом би і ні?

У мене є думка щодо питання, яке стоїть у керівництва РФС щодо головного тренера збірної, але вирішувати не мені. Скажу тільки те, що треба або продовжувати контракт з Хіддінком, або не продовжувати. Але сидіти на двох стільцях не можна. Втім, якщо людині це вдається, то радий за нього", - заявив Блохін.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Готовий очолити збірну, але вирішувати федерації" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути