неділя, 29 листопада 2009 17:33

"Головне, що "Металіст" виграє" - Олійник

"Головне, що "Металіст" виграє" - Олійник
Денис Олійник, автор гола і футболіст харківського клубу, який заробив пенальті, після матчу "Арсенал" - "Металіст" поділився з прес-службою першими враженнями.

Денис, київський "Арсенал" - знайома тобі команда. Це якось допомагало сьогодні?

- Та я якось навіть про це не задумувався, чесно кажучи. Тим більше, що коли я грав за "Арсенал" багатьох футболістів із сьогоднішнього складу не було. Наприклад, у них грає Олександр Данилов, так я його не знав... І практично вся оборона, в порівнянні з моїми часом в "Арсеналі", помінялася. Хіба що, крім Євсеєва. Так що сьогодні це зовсім інша команда. І настроювався я сьогодні як на звичайну гру чемпіонату.

І ти, схоже, стаєш спеціалістом з київських команд - і "Оболоні" забив, і "Арсеналу"...

Ну, взагалі то, хочеться забивати не тільки столичним командам, а взагалі всім суперникам "Металіста". Вийшло, що я вже другу гру поспіль забиваю, і дуже хочеться продовжувати цю гольову серію. Хоча, звичайно, на першому місці у нас завжди команда - головне, що "Металіст" виграє, а хто забиває - це вже інше питання.

Момент з порушенням. Пенальті часто пробиває сам постраждалий...

Взагалі то у нас штатно пробиває Девіч. Але оскільки його не було, пробив Мілан. Коли арбітр показав на 11 метрів, Мілан впевнено пішов за м"ячем, він не сумнівався, що заб"є. І я абсолютно не заперечував. Головне, що ми з Києва відвозимо три очки. І турнірна таблиця знову набула приємного для нас вигляду - ми знову, через день, вийшли на чисте друге місце. Відверто кажучи, дуже хотілося б і на зимове міжсезоння піти на другому місці.

Перед початком цього чемпіонату ти в одному з інтерв"ю говорив, що ми всі "побачимо іншого Олійника". Можна вважати, що ми його вже побачили?

Ну, в цьому чемпіонаті я став краще грати. Став відчувати себе більш упевненим, став трохи більше забивати... Я дуже налаштовувався на чемпіонат на зборах, дуже ретельно готувався до сезону. І зараз головне - додавати все більше і більше від гри до гри.

ФК "Металіст"
Зараз ви читаєте новину «"Головне, що "Металіст" виграє" - Олійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути