Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2009 08:20

"Газзаєв очолить "Шахтар" - Маслов

"Газзаєв очолить "Шахтар" - Маслов
Нападник московського "Динамо" 1960-1970-х років Валерій Маслов розповів про те, хто з тренерів клубів російського футбольної Прем"єр-ліги першим піде у відставку.

"Початок чемпіонату показав, що нас очікує непередбачуваний, інтригуючий турнір. Ну хто очікував, що "Спартак" після феєричної гри із "Зенітом", так мляво зіграє у Краснодарі, а ЦСКА на своєму полі поступиться сіренькому ФК "Томь"? Зрозуміло, і тренерські відставки, обов"язковий атрибут футбольного життя, не змусять на себе довго чекати. Начебто пройшло всього два тури, а все більше хмар збирається над тренером "Сатурну" німцем Юргеном Ребером. Ще кілька таких невдалих ігор, і йому можуть вказати на двері. Отже Ребер на сьогодні головний кандидат на звільнення. А другим може "підвиснути" рульовий ЦСКА Артур Зіко. До рівня Газзаєва, як мені здається, бразильцю дуже далеко.

аззаєв знову в ЦСКА не повернеться.

Я повністю згоден з думкою, що якби Валерій Георгійович зараз очолював армійців, то "Шахтар" у матчах Кубка УЄФА проти червоно-синіх відчув би великі проблеми. За великим рахунком у Донецьку південноамериканець не керував командою. Так, Зіко у минулому був великим футболістом. Але, як відомо гравець і тренер - це дві великі різниці.

Тому, мені здається, Зіко може повторити шлях екс-наставника ЦСКА Артура Жорже, який п"ять років тому пішов у відставку після шести місяців роботи в клубі. Тільки вже Газзаєв знову в команду не повернеться. Він вже, як я думаю, у "Шахтарі". А ось головний тренер Кубані Сергій Овчинніков, обігравши "Спартак", продовжив тим самим собі життя як мінімум на рік", - говорить Маслов.

Championat.ru, Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Газзаєв очолить "Шахтар" - Маслов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути