Ексклюзиви
середа, 19 листопада 2008 16:34

"Фінал "Динамо" - "Шахтар" набрид" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував результати жеребкування півфіналів Кубка України, в результаті якої стало відомо, що два головні фаворити турніру, "Динамо" і "Шахтар", зустрінуться на цій стадії.

"Ми вже зідзвонилися з президентом "Шахтаря" Рінатом Ахметовим і обговорили за гарячими слідами жереб. Нічого не маю проти зустрічі з гірниками на цій стадії, проте жартома вже запропонував колезі зіграти в Донецьку внічию, щоб потім провести перегравання в Києві. Якщо ж говорити серйозно, то склад півфінальних пар став гідною відповіддю скептикам, які запевняли, що не доля, а людський чинник всі попередні роки розводив два найсильніші клуби країни до фіналу".

"Бачу в результатах жеребкування і явний плюс: навіть найсмачніший борщ не можна постійно їсти- необхідна різноманітність в меню. Ну, а за участю "Ворскли" і "Металіста" страва під назвою "фінал Кубка України" придбає додаткову родзинку і, як підказує мені інтуїція, не розчарує найвимогливішого гурмана", - каже Суркіс.

"Терикон"

Зараз ви читаєте новину «"Фінал "Динамо" - "Шахтар" набрид" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути