Ексклюзиви
вівторок, 14 грудня 2010 13:21

"Фанатам "Баварії" сподобалася моя німецька" - Тимощук

"Фанатам "Баварії" сподобалася моя німецька" - Тимощук

Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук розповів про те, як пройшла зустріч з одним з фан-клубів мюнхенського клубу в Шварценвельді.

"Зустріч пройшла добре, як завжди, в приємній атмосфері, тому що у нас було достатньо часу, щоб познайомитися, поспілкуватися і навіть пожартувати. Фан-клуб постарався зробити гостю новий сюрприз.

Минулого року я був у ролі диригента, який керував оркестром, а цього року фанати запропонували мені зіграти в німецький аналог гри "Хто хоче стати мільйонером?". Правила були такі ж, як і в телевізійній грі, питання стосувалися історії клубу, якихось значних дат і подій, при відповіді можна було скористатися всім відомими підказками.

У ході гри використав всі підказки, в тому числі і допомогу самих фанатів, дістався до фінального питання, на яке правильно відповів і отримав символічний приз.

Питання уболівальників були схожі, стосувалися моєї ігрової ситуації, чому я граю захисника, а не півзахисника, цікавилися моїми планами на майбутнє. Уболівальників завжди цікавить, що і як відбувається в команді, які взаємини між гравцями, чому склалася досить незвична турнірна ситуація і як ми плануємо з неї виходити.

Спілкувався сам, була жінка-перекладач, вона була готова допомагати, я її відразу попередив, що, можливо, мені доведеться скористатися її допомогою, тому що я не досконально володію мовою, але до її допомоги звертався рідко. Фанатам сподобалася моя німецька", - цитує Тимощука "Спорт день за днем".

Нагадаємо, Тимощук визнаний кращим футболістом "Баварії" у листопаді.

У традиційному опитуванні вболівальників клубу Анатолій набрав 27,5% голосів, випередивши Маріо Гомеса (26,8%) і Бастіана Швайнштайгера (17,9%).

Нагадаємо, що в жовтні в аналогічному опитуванні Тимощук зайняв 3 місце.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Фанатам "Баварії" сподобалася моя німецька" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути