пʼятниця, 10 вересня 2010 16:40

"Євро-2012 пройде в Україні і Польщі на високому рівні" - посол Франції

"Євро-2012 пройде в Україні і Польщі на високому рівні" - посол Франції
Посол Франції в Україні Жак Фор переконаний, що Євро-2012 дав Україні шанс наблизитися до європейських стандартів життя, і вона вже сьогодні "змінюється на очах".

"У підготовці до чемпіонату сьогодні запущена машина. Можливо, є труднощі, оскільки Україна вперше приймає захід такого рівня. Але два стадіони готові - в Донецьку і Харкові - і вони чудові. Ще два стадіони - у Львові і столиці - у процесі підготовки. Тривають роботи в аеропортах чотирьох приймаючих міст. Тому можу констатувати загальний прогрес у підготовці країни. По всьому видно, що турнір пройде в Україні і Польщі на високому рівні", - зазначив Жак Фор.

Відповідаючи на питання, скільки французів можна чекати в Україні на Євро-2012, Жак Фор відповів: "Кількість французьких вболівальників, які приїдуть на Євро-2012, залежить від успіхів збірної Франції, перш за все, кваліфікаційних. Поки команда йде успішно. Сподіваюся, вона пройде у фінальну частину турніру. А далі буде видно".

Разом з тим, дипломат вірить, що і після Євро-2012 вболівальники ще не раз повернуться в Україну. "З точки зору історії країни, її географічного положення, культурного надбання - Україна зацікавить багатьох гостей чемпіонату. Тут є пропозиції на різноманітний смак. Кому сподобається Західна Україна, кому припаде до душі Схід і Центр, хто буде в захваті від південної частини, зокрема, Одеси і Криму. Не кажучи вже про Київ, який, безсумнівно, вразить гостей своєю архітектурою, історією та різноманітними пейзажами", - підкреслив Жак Фор.
За матеріалами ukraine2012.gov.ua
Зараз ви читаєте новину «"Євро-2012 пройде в Україні і Польщі на високому рівні" - посол Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути