четвер, 24 липня 2008 13:58

"Евертон" готовий придбати форварда московського ЦСКА

Англійський футбольний клуб "Евертон" зацікавлений в придбанні бразильського нападаючого московського ЦСКА Вагнера Лава, повідомляє Лента.Ру з посиланням на TheSun.

Операція може відбутися, якщо "Евертон" продасть свого нападаючого Енді Джонсона "Фулхему" за 10,7 мільйона фунтів (13 мільйонів євро). В цьому випадку команді з Ліверпуля буде потрібен новий форвард, яким може стати гравець ЦСКА. За оцінками видання, вартість футболіста складає близько 20 мільйонів фунтів (24 мільйони євро). На Вагнера також претендують іспанська "Валенсія" та англійський "Манчестер Сіті", який недавно вже купив одного нападаючого ЦСКА - бразильця Жо.

За останній місяць Вагнера двічі намагався узяти в оренду бразильський "Палмейрас". Як повідомляє "Спорт-Експрес", клуб з Бразилії спочатку пропонував 350, а потім 500 тисяч доларів за річну оренду, але в обох випадках отримав відмову.

Вагнер Лав в 2004 році був придбаний ЦСКА у "Палмейраса" за вісім мільйонів євро. У складі армійського клубу він виграв Кубок УЄФА (2005 рік) і двічі став чемпіоном Росії (2005, 2006). У нинішньому чемпіонаті країни він провів десять матчів і забив шість голів.

Зараз ви читаєте новину «"Евертон" готовий придбати форварда московського ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути