Ексклюзиви
пʼятниця, 03 грудня 2010 09:58

"Два голи були забиті з офсайдів" - Кононов

"Два голи були забиті з офсайдів" - Кононов

Головний тренер "Карпат" Олег Кононов підвів підсумки матчу з "Боруссією" (Дортмунд) у 5-му турі групового раунду Ліги Європи (0:3).

"Ми програли 3:0, але претензій до гравців у мене немає. Зрозуміло, що ми грали проти кращої команди Німеччини на даний момент. Що стосується змісту гри, то ми грали гідно. Так, не було гостроти попереду, так, не вистачало агресивності в атаці. І, звичайно, я незадоволений суддівством. Два голи - перший і третій - були забиті з офсайдів. Це затьмарило гру, особливо для мене ", - говорить Олег Георгійович.

Тренер звернув увагу на важкий календар і велика кількість травмованих гравців.

"Ми провели 36-й матч з початку сезону. Тубіч грає протягом місяця з переломом руки. Я вдячний йому за те, що він грає з травмою і повністю віддається грі. Мені хотілося б, щоб ми захищали наших гравців. Ми вийшли без п'яти футболістів основи, які зараз травмовані. Якби вони були з нами, впевнений, ми побачили б іншу гру і судді не так вплинули б на результат. Хоча я можу сказати, що "Боруссія" - найсильніша команда серед тих, з ким нам довелося грати . Бажаю їй успіхів, бажаю, щоб вона стала чемпіоном і пройшла якомога далі в Лізі Європи, і, звичайно, щоб "Боруссія" її виграла", - наводить слова Кононова офіційний сайт" Карпат ".

За матеріалами ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «"Два голи були забиті з офсайдів" - Кононов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути