Ексклюзиви
неділя, 28 лютого 2010 18:39

"Думками ми ще були в грі з "Фулхемом" - Луческу

"Думками ми ще були в грі з "Фулхемом" - Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після перемоги своїх підопічних над "Ворсклою" (1:0) дещо незвично розпочав прес-конференцію, нарікаючи на те, що сьогодні "Донбас Арена" виявилася незаповненою.

- Мабуть, дається взнаки відсутність традицій, історії... Сьогодні мали бути заповнені і стадіон, і зала для прес-конференції... Усе взаємопов"язано: немає результату - немає глядачів. Напевно, потрібно приходити просто на видовище... Можна зрозуміти і гравців, які, напевно, не відійшли від невдачі з "Фулхемом". Тому вони не були свіжі, не відійшли ні у функціональному, ні в психологічному плані.

Головне, що ми заробили три очки. Незадоволений фрагментами гри. Важко було вимагати від них більше в плані самовіддачі. Перший тайм зіграли краще. У другому таймі в деяких моментах гравці повинні були виглядати більш організованими. Коли поля будуть трохи кращими, напевно, і наша гра буде кращою.

- Чому з протоколів на матч зник Худжамов?

- Він травмований. Він навіть не працює в загальній групі.

- Чи доречно говорити, що сьогодні гравці "Шахтаря" допускали ті самі помилки, що і в грі з "Фулхемом"?

- Ні, крім тієї, помилки, яка призвела до гола, "Фулхем" по суті нічого не створив. У "Ворскли" сьогодні було більше моментів у нашому штрафному. У мене відбулася розмова з гравцями після гри. Вони говорять про не дуже добре поле, яке, напевно, було зіпсоване після попереднього матчу. Але були моменти, коли вони й самі могли зіграти більш довгими передачами і знайти Луїса Адріано. Але робили це через Пятова, у якого просто не було силоньок добити м"яч у лінію атаки.

У цьому навіть логіки не було - віддавати пас з центру поля воротареві, щоб П"ятов знову вибивав його в центр поля. Просилися передачі на Адріано, який повинен був боротися за м"яч, а наші півзахисники його підбирати. Ми ж, повторюся, віддавали м"яч, він не добивав його, і відразу на наші ворота йшла контратака. Це ще одне підтвердження того, що думками ми, напевно, ще були в грі з "Фулхемом".

terrikon

Зараз ви читаєте новину «"Думками ми ще були в грі з "Фулхемом" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути