пʼятниця, 11 вересня 2009 17:45

"Допомогти "Металісту" зможу тільки морально" - Лисенко

"Допомогти "Металісту" зможу тільки морально" - Лисенко

Форвард харківського "Металіста" Володимир Лисенко, який отримав травму на одному з тренувань, не встиг відновитися до матчу з київським "Динамо" в 1/8 фіналу Кубка України, який відбудеться завтра в Харкові. За словами футболіста, при вдалому збігу обставин, він зможе зіграти з киянами вже в рамках чемпіонату України - 20-го вересня.

"Відчуваю себе нормально, потихеньку відновлююся, активно працюю з нашим тренером з фізпідготовки в тому напрямі, щоб я зміг хоч би зіграти другу гру з "Динамо". Загалом, йду на поправку, - цитує Лисенка офіційний сайт "Металіста". - А травмувався я на тренуванні після першого матчу Ліги Європи зі "Штурмом". Прокидав м"яч повз захисника лівою ногою і раптом почув хрускіт. Виявилося - надрив заднього м"яза. Напевно, просто трохи завантажені м"язи були після гри зі "Штурмом", тому все так і вийшло. Шкода, звичайно, що все так вийшло. Я дуже хотів би зіграти проти "Динамо" двічі, але 12-го вересня допомогти команді зможу тільки морально".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Допомогти "Металісту" зможу тільки морально" - Лисенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути