Ексклюзиви
вівторок, 11 січня 2011 16:50

"Динамо" зіграє з ізраїльтянами та росіянами

"Динамо" зіграє з ізраїльтянами та росіянами

У вівторок, 11 січня, гравці і тренери "Динамо" після відпусток почали з'їжджатися до Києва.

Переважно це стосується до легіонерів, які повертаються з далеких країн. Українці у своїй більшості вже перебувають на місці.

Далекий переліт належить виконати південноамериканцям. Першим серед них приземлився в аеропорту Бориспіль Факундо Бертольо. Трохи пізніше прибудуть бразильці. Також сьогодні на базі в Конча-Заспі чекають Юрія Сьоміна.

Починаючи з середи, команда приступить до підготовки до другої частини сезону. Після проходження поглибленого медогляду в планах Юрія Сьоміна проведення у середу одного тренування, у четвер - двох. У п'ятницю та суботу динамівці також будуть займатися на базі в Конча-Заспі, а в неділю відправляться на підготовчий збір до Ізраїлю.

На збір головний тренер киян планує викликати не менше тридцяти гравців. Протягом двох тижнів команді належить виконати великий обсяг роботи. У першу чергу, під керівництвом Вінченцо Пінколіні буде проведено цикл функціональної підготовки. Також у тренувальному режимі і контрольних матчах Сьомін має намір вирішити кадрові питання, визначивши, на яких виконавців буде зроблена ставка в майбутньому.

У Ейлаті, де динамівці будуть проводити збір, заплановані чотири матчі. За попередніми планами 23 січня "Динамо" зіграє зі збірною Ейлата, 25-го - з "Маккабі" з Хайфи, а 27-го і 30-го проведе два спаринги з ФК Нижній Новгород.

Раніше Юрій Сьомін прокоментував можливе повернення в "Динамо" півзахисника Олександра Алієва з московського "Локомотива", зазначивши, що агент футболіста веде переговори з президентом "залізничників".

За матеріалами ФК "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграє з ізраїльтянами та росіянами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути