Ексклюзиви
неділя, 26 грудня 2010 11:35

"Динамо" і "Локомотив"- це небо і земля" - помічник Сьоміна

"Динамо" і "Локомотив"- це небо і земля" - помічник Сьоміна

Російський тренер Борис Ігнатьєв порівняв київське "Динамо" з московським ЦСКА і пітерським "Зенітом" у плані організації футбольного господарства, додавши, що столичний "Локомотив" до цього рівня не дотягує.

Ігнатьєв залишив "Локомотив" після того як пішов з команди головний тренер Юрій Сьомін. Тепер обидва спеціалісти будуть працювати в київському "Динамо", де, на думку Ігнатьєва, підхід до футболу серйозніший, ніж у "Локо".

"Думаю, "Динамо" можна порівняти з ЦСКА в плані організації футбольного господарства. Не знаю, як вибудовується робота в "Спартаку", тому що не знайомий близько з командою Леоніда Федуна. Я працював у "Динамо" і в "Локомотиві", можу сказати, що це небо і земля. "Зеніт" до уваги не беру, бо там, як і в ЦСКА, великий професійний клуб з великими професійними людьми", - сказав Ігнатьєв агентству "Р-Спорт".

Ігнатьєв зазначив, що не відчуває жалю у зв'язку з тим, що довелося залишити Росію.

"Ніякої гіркоти у зв'язку з тим, що залишаю Росію, немає. Не завжди у тренера перед новим викликом буває такий стан, як сьогодні в мене. Є якесь почуття впевненості, оскільки їду я туди, де мені було цікаво з усіх точок зору. У Києві працюють хороші люди, великі професіонали. Вони прекрасно усвідомлюють, що потрібно тренеру для того щоб комфортно працювати, адже від тренера в кінцевому рахунку потрібен результат", - сказав Ігнатьєв.

У 2009 році Юрій Сьомін разом з Борисом Ігнатьєвим привели київське "Динамо" до золота в чемпіонаті України. Ігнатьєв впевнений, що повернення в український клуб пройде безболісно з тієї причини, що Юрій Сьомін розлучався з керівництвом київського клубу і гравцями на дружній ноті.

"Розлучалися ми на прохання Сьоміна, у "Динамо", думаю, відчували почуття гіркоти, адже на той момент команда виграла звання чемпіона України. Звичайно, і вболівальникам, і керівникам не хотілося, щоб Сьомін пішов у "Локомотив". Але розставання відбувалося настільки по-людськи, дорого коштує таке вміння розлучатися", - підкреслив Ігнатьєв.

Нагадаємо, "Динамо" вийде з відпустки 11 січня. Два дні футболісти будуть проходити поглиблене медобстеження.

Потім почнуться тренування на базі в Конча-Заспі, а 16-го числа "Динамо" відправиться на збір до Ізраїлю. Він триватиме до 30 січня.

Другий збір - в Іспанії - розпочнеться 5 лютого.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Локомотив"- це небо і земля" - помічник Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути