Ексклюзиви
субота, 07 серпня 2010 14:46

"Динамо" зіграє з донецьким "Металургом" о 20:15

"Динамо" зіграє з донецьким "Металургом" о 20:15

Рішенням Виконкому ФФУ від 6 серпня було внесено зміну до ч. 12 ст. 9 Регламенту всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ОПФКУ "Прем"єр-ліга" 2010/2011 р.:

"Дати проведення матчів затверджує Дирекція ПЛ, а час проведення матчів - клуб-господар поля не пізніше ніж за 21 добу до базового дня туру.

У разі виникнення з поважних причин конфлікту між ПЛ і клубами щодо дати і / або часу початку матчів, Виконавчий комітет ФФУ може за зверненням ПЛ або клубу своєю директивою вирішити остаточно питання обгрунтованості вимог і можливість перенесення дати і / або часу початку матчу.

Час проведення матчу між командами ФК "Динамо" Київ та ФК "Металург" Донецьк 8 серпня 2010 визначити 20 годин 15 хвилин, повідомляє сайт Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, що початковим часом старту матчу була 18:00, потім Прем"єр-ліга у зв'язку із спекотною погодою перенесла на 21:00. Проте це не влаштовувало "Динамо", яке хотіло починати о 20:15 для того, щоб цей поєдинок транслювався на телеканалі "1 +1".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграє з донецьким "Металургом" о 20:15». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути