Ексклюзиви
пʼятниця, 10 липня 2009 09:32

"Динамо" збирається підсилити захист ангольцем

"Динамо" збирається підсилити захист ангольцем

Як повідомляє sport.gr, динамівці києва зацікавилися 25-річним центральним захисником грецької "Шкоди" Франсишку Зуелою, ангольцем, у якого також є громадянство Португалії. Команда із Ксанті в минулому сезоні зайняла 7-е місце в Греції, пропустивши 21 гол в 30 матчах - це четвертий показник надійності серед 16 клубів.

Можливе і укладання повноцінного контракту з ДК, і оренда з правом викупу. А Валерій Газзаєв вчора якраз заявив, що найближчим часом, у зв"язку з травмами основних захисників, не виключено, що буде взятий в оренду центрбек. Хоча разом з тим з"явилася інформація, що анголець може перекочувати не в ДК, а до "Кубані".

Тим часом, за даними бразильських ЗМІ, "Динамо" розпочало переговори з "Корінтіансом" з приводу лівого хавбека Марсело Олівейри, перехід якого раніше в інтерв"ю "Сегодня" Ігор Суркіс назвав чутками. Ціна питання нібито складає 3 млн євро. Правда, бентежить той факт, що 22-річний гравець за останні роки переніс аж чотири операції на лівому коліні.

Крім того, за словами Валерія Газзаєва, на початку сезону "Динамо" обов"язково купить ще одного гравця атакуючого плану.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" збирається підсилити захист ангольцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути