неділя, 22 серпня 2010 17:44

"Динамо" Вороніна перемогло "Локомотив" Алієва

"Динамо" Вороніна перемогло "Локомотив" Алієва

У матчі 18-го туру чемпіонату Росії московське "Динамо" виграло на своєму полі у Хімках у столичного "Локомотива" - 3:0.

Обидва тренери вирішили трохи здивувати один одного і своїх уболівальників. Сьомін почав матч відразу з шістьма номінальними захисниками, чотири з яких - центральні. У результаті місце в центрі оборони зайняли Асатіані, Баша і Родолфу, а Камболов виконував роль опорника. У "Динамо" ж у складі два чистих опорника-руйнівника, а ліву брівку допомагав закривати Сємшов.

Команди досить жваво взяли старт і відкрили рахунок вже на 5-й хвилині. Кураньї замкнув простріл Вілкшира, але з офсайду, і гол був відмінений. На 21-й хвилині німець отримав передачу від Дуймовіча вже не в офсайді, але не зміг ударити по м'ячу. "Локо" відповів на 37-й хвилині дуже небезпечною атакою. Драман і Торбінський розіграли м'яч, останній обіграв Габулова і прострілював вже на порожні ворота - проте м'яч виніс Єпуряну.

Під завісу тайму "Динамо" відкрило рахунок. На 43-й хвилині Сємшов зробив навісну передачу з глибини поля на Кураньї, той підіграв собі - і, можливо, що рукою - прокинув м'яч на хід, і технічно перекинув його через Гільєрме у сітку - 1:0.

У другому таймі залізничники додали обертів і на 49-й хвилині Алієв небезпечно пробив по воротах, трохи розминувшись зі штангою, а на 54-й хвилині Вілкшир вибив м'яч з-під ноги в Сичова. На 70-й хвилині Сємшов упустив практично стовідсотковий момент, але не влучив у ворота завершальним ударом.

Тим не менше, другий гол динамівці забили. На 72-й хвилині Баша несильно скинув м'яч своєму воротареві, і того випередив Кураньї, прокинув снаряд у ворота - 2:0. "Залізничники" намагалися переламати хід матчу. На 87-й хвилині Тарасов небезпечно зіграв ногою, потрапивши у повітрі в обличчя Сємшову, і отримав другу жовту картку, а з нею і червону. А на 90-й хвилині Чеснаускіс зробив рахунок розгромним - Самєдов зробив йому передачу, Едгарас увійшов у штрафний майданчик і красиво пробив під воротарем у сітку воріт - 3:0.

"Динамо" з 26 очками піднялося на 7-е місце, а "Локомотив" з 23 залишився на 9-й позиції.

За матеріалами Livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" Вороніна перемогло "Локомотив" Алієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути