Ексклюзиви
пʼятниця, 20 серпня 2010 18:31

Мілевський отримає в "Локомотиві" дев"ятий номер

Мілевський отримає в "Локомотиві" дев"ятий номер

Нападаючий київського "Динамо" Артем Мілевський погодився взяти дев"ятий ігровий номер і цей пункт буде включений до контракту футболіста зі столичним "Локомотивом".

Раніше з цифрою "9" на спині кольори червоно-зелених захищав нападник Пітер Одемвінге, який залишив "Локомотив" кілька днів тому в напрямку туманного Альбіону.

Спочатку Мілевський хотів взяти собі або 10-й, або 11-й номер, проте це виявилося неможливим, оскільки "десятка" раз і назавжди належить легенді залізничників Дмитру Лоськову, а "одинадцятка" - Дмитру Сичову.

Ні той, ні інший природно не захотіли поступатися своїми "культовими" номерами майбутньому новобранцеві. Тому Артему волею-неволею довелося погодитися на "дев'ятку", оскільки він відразу виключив для себе варіанти номерів, що не входять в перші одинадцять.

При цьому Мілевський все ж залишив за собою право отримати десятий ігровий номер, якщо Дмитро Лоськов ухвалить рішення повісити бутси на цвях.

Варто відзначити, що з усіх питань, що стосуються свого майбутнього клубу, Мілевський консультується зі своїм другом Олександром Алієвим. Саме він позначив Мілевському можливі варіанти з номерами і подальші перспективи. Для самого ж Артема питання з номером є досить принциповим.

Свого часу він наполіг саме на одержанні футболки з десятим номером і керівництво "Динамо" змушене було задовольнити наполегливе прохання футболіста.

За матеріалами Lifesports

Зараз ви читаєте новину «Мілевський отримає в "Локомотиві" дев"ятий номер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути