четвер, 28 жовтня 2010 08:45

"Динамо" вийшло в 1/4 фіналу Кубка України

"Динамо" вийшло в 1/4 фіналу Кубка України
Київське "Динамо" з рахунком 2:1 обіграло ФК "Севастополь" у матчі 1 / 8 фіналу Кубка України 2010/2011 і зіграє у чвертьфіналі турніру.

Динамівці вийшли на матч в експериментальному складі. Місце у воротах зайняв Кічак, в півзахисті грали молоді Теміле, Гармаш і Бертольо, в нападі зі стартових хвилин з'явилися Андре і Зозуля.

Вже на першій хвилині гри Бертольо ледь не вивів "Динамо" вперед, але, вийшовши сам на сам з голкіпером, пробив прямо в Литовку. Потім Гармаш пробивав під поперечину, але воротар знову був напоготові. Кияни продовжували насідати на ворота, і моменти біля воріт "Севастополя" виникали один за іншим. Зозуля, отримавши м'яч від Теміле в центрі штрафного майданчика, завозився з м'ячем і момент упустив. Через пару хвилин Теміле вже асистував Бертольо, але аргентинець не влучив у ворота.

Упустивши стільки моментів, "Динамо" стало жертвою старого футбольного правила "не забиваєш ти, забивають тобі". На 37-й хвилині Нено видав пас на Плешакова, і той легко переграв Кічака. Через дві хвилини кримчани ледь не подвоїли рахунок після помилки Кічака на виході, але Плешаков пробив поруч зі штангою.

Кияни зуміли відігратися перед самою перервою. Андре пробивав штрафний, м'яч спочатку зрикошетив від стінки, а потім Гололобов підставив ногу і записав на свій рахунок автогол.

Другий тайм активніше почали гості: Гармаш пробивав метрів з 25, і голкіпер лише з другої спроби забрав м'яч. Потім Ярмоленко опинився на ударній позиції у штрафному майданчику, але пробив прямо в голкіпера. На 67-й хвилині Гармаш забив після пасу Теміле, але арбітр відмінив взяття воріт через офсайд. Зате через хвилину динамівці вже забили за всіма правилами. Ярмоленко обійшов двох захисників і зліва віддав у центр штрафного майданчика на Зозулю, який курйозним ударом підняв м'яч у повітря, і той залетів у ворота.

За п'ять хвилин до кінця гри кияни залишилися в меншості після вилучення Гіоане. Але кримчани не скористалися чисельною перевагою, і динамівці спокійно довели матч до перемоги.

"Севастополь" - "Динамо" 1:2 (1:1)

Голи: Плешаков, 37 (1:0); Гололобов, 45 (автогол) (1:1); Зозуля, 69 (1:2)

Севастополь: Литовка, Плешаков, Войнаровський, Жабокрицький, Степанов, Ференчак - кап (Поліщук, 46), Гололобов, Башлай, Дуляй, Фартушняк, Yено (Шугладзе, 54; Сучу, 85).

Динамо: Кічак, Данило, Бетао (Ель Каддурі, 64), Гіоане, Теміле, Михалик - кап, Бертольо (Єрьоменко, 81), Гармаш, Андре (Ярмоленко, 46), Хачеріді, Зозуля.

Вилучення: - Гіоане, 87
За матеріалами ФК "Динамо", Liga.net
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вийшло в 1/4 фіналу Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути