Ексклюзиви
середа, 24 жовтня 2007 08:19

"Динамо" вдома програло "Манчестер Юнайтеду"

Вчора у Києві на НСК "Олімпійський" "Динамо" продовжило безпереможну серію у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Цього разу "біло-сині" поступилися англійському "Манчесетр Юнайтед".

Гості вийшли вперед уже на 10-й хвилині зустрічі. Ріо Фердинанд точно пробив головою. Ще через вісім хвилин Руні подвоїв рахунок.

Надію киянам подарував Діого Рінкон, який забив після подачі кутового. Однак Кріштіану Роналду ще у першому таймі відновив перевагу "МЮ" у два м"ячі. А у другому оформив дубль, точно реалізувавши пенальті у ворота Шовковського. Гавранчіч намагався перервати навіс Тевеса, але зіграв рукою на куті штрафного майданчика. Це і стало причиною призначення 11-метрового.

Дещо скоротити рахунок вдалося Бангурі. Він відзначився на 78-й хвилині. Але надалі рахунок на табло не змінився - 4:2 на користь "Манчестера".

В іншому поєдинку групи "Рома" вдома перемогла "Спортінг" 2:1.

"Динамо" продовжує замикати турнірну таблицю групи F, не маючи у своєму активі жодного очка. Лідирує "МЮ", який набрав 9 з дев"яти можливих пунктів. "Рома" йде другою (6), "Спортінг" третім (3).

"Динамо" - "Манчестер Юнайтед" - 2:4 (1:3)

Арбітр: Віктор Кошшоі (Угорщина)

"Динамо": Шовковський, Гіоане (Белькевич, 46), Гавранчіч, Діакате, Несмачний, Юссуф, Корреа (Ротань, 83), Гусєв, Діого Рінкон, Шацьких (Мілевський, 46), Бангура

"Манчестер Юнайтед": ван дер Сар (Кущак, 80), Браун, Відіч, Фердинанд, О"Ши, Флетчер, Андерсон, Роналду, Гіггз (Сімпсон, 80), Руні, Тевес (Нані, 72)

Голи: Ріо Фердинанд (10), Руні (18), Діого Рінкон (34), Роналду (41, 68, з пенальті), Бангура (78)

Поередження: Діакате (31)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вдома програло "Манчестер Юнайтеду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути