Ексклюзиви
вівторок, 21 квітня 2009 09:58

"Динамо" - "Шахтар". Думки букмекерів розділилися

"Динамо" - "Шахтар". Думки букмекерів розділилися

Думки провідних букмекерів з приводу фаворита протистояння "Динамо" та "Шахтаря" в півфіналі Кубка УЄФА розділилися. Частина вважає, що шанси рівні (як Sportingbet: на вихід у фінал обом клубам дають 1,85 до 1), інші бачать фаворитом "Динамо" (як Skybet: 1,8 до 1 на вихід у фінал киян, 1,91 до 1 на донеччан).

Хоча якщо подивитися котирування на перемогу в турнірі, то, наприклад, букмекери Vcbet вважають, що шансів у "Шахтаря" більше (4 до 1), ніж у "Динамо" (4,5 до 1). Німців Vcbet, як і інші контори, котирує вище: тріумф "Вердера" - 3 до 1, "Гамбурга" - 3,5 до 1.

Президенти "Динамо" та "Шахтаря" від прогнозів на півфінал утрималися. Ренат Ахметов сказав: "У будь-якому випадку, буде цікаво. Дуже добре, що український футбол зараз на підйомі і обидва наших клуби опинилися на висоті. Хоча в обох команд шлях до півфіналу був дуже складним, і ми, і "Динамо" подолали його гідно".

А з приводу майбутніх чотирьох або п"яти матчів наших грандів за один місяць - чи не зіпсує це гостроту сприйняття українського дербі? - президент "Шахтаря" висловився так: "Я думаю, що краще мати таку проблему, ніж якби її взагалі не було. Краще хай півфінал буде українським, ніж у ньому не було б навіть запаху українського! Хоча, звичайно, добре, якби це був фінал, тоді точно кубок залишився б в нашій країні".

segodnya.ua, fcshakhtar.com

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" - "Шахтар". Думки букмекерів розділилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути