вівторок, 22 червня 2010 09:31

"Динамо" програло "Зеніту"

"Динамо" програло "Зеніту"

На десятий день підготовчого збору в Австрії "Динамо" провело перший контрольний матч. Суперником виступив лідер російської першості "Зеніт", який зараз проводить підготовку до другої частини сезону в Кітцбюелі.

Поєдинок відбувся на півдорозі між місцями базування клубів, на стадіоні невеликого містечка Швац. У нинішньому році це не перший поєдинок команд з Києва і Санкт-Петербурга. Під час зимових зборів в Іспанії "Динамо" і "Зеніт" зустрічалися між собою. Тоді перемогли українці - 2:1.

Тепер, "Динамо" поступилося "Зеніту" - 1:3. Команда Валерія Газзаєва першою вийшла вперед, але потім дозволила суперникові не тільки зрівняти рахунок, але і здобути перемогу.

На невеликому стадіоні, який вміщає близько 500 глядачів і розташований між підніжжям гори і мальовничою річкою Інн, разом з кількома десятками вболівальників за грою спостерігав Андрій Гусін, нині один із тренерів махачкалинською "Анжі". Перед матчем Андрій душевно поспілкувався з колишніми партнерами - Шевченкои, Шовковським, Мілевським, Гусєвим, дізнався свіжі новини від адміністратора команди Олександра Чубарова.

Також на грі був помічений Станіслав Черчесов, для якого давно другим домом став альпійський Інсбрук, та гравець збірної України Анатолій Тимощук, який виступає нині в "Баварії". Анатолій не пошкодував часу, подолавши майже двухсоткілометровий шлях з Мюнхена, щоб побачитися з друзями. Вони у нього в двох командах - і в "Динамо", і в "Зеніті".

"Динамо" - "Зеніт" - 1:3 (1:2).

Голи: Зозуля (10) - Кержаков (26, 43), Зирянов (60).

"Динамо": Бойко, Несмачний (Попов, 46), Михалик, Алмейда (Хачеріді, 46), Данило Сілва (Єрьоменко, 76), Гармаш (Вукоєвич, 46), Єрьоменко (Маграо, 46), Ярмоленко, Теміле (Гусєв, 46), Бертольо (Мілевський, 46), Зозуля (Шевченко, 46).

"Зеніт": Жевнов, Анюков (Ширл, 70), Крижанац (Мейра, 70), Ломбертс, Ламб (Іонов, 27), Широков (Губочан, 70), Розіна (Канунніков, 54), Зирянов (Хусті, 70), Денисов, Бистров, Кержаков (Файзулін, 54).

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло "Зеніту" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути