Ексклюзиви
четвер, 14 січня 2010 18:23

"Динамо" запросило гравця юніорської збірної Росії

"Динамо" запросило гравця юніорської збірної Росії

На перший зимовий збір київського "Динамо", що пройде в Ізраїлі, вирушить півзахисник юніорської збірної Росії Олег Шалаєв.

Селекціонери "Динамо" давно спостерігали за Шалаєвим, якому через місяць виповниться 18 років, але рішення запросити його на перегляд було прийняте минулої неділі після фіналу меморіалу Гранаткіна, в якому росіяни 1992 року народження обіграли українських ровесників з рахунком 3:0.

Вихованець пітерської "Зміни" дебютував в дорослому футболі у 16 років, зігравши у другому дивізіоні (зона "Південь") за "Краснодар-2000" проти "Таганрога", а в минулому сезоні провів за краснодарців 25 матчів і забив 3 голи.

Шалаєв буде єдиним потенційним новачком серед 28 футболістів, які вирушать в Ізраїль на перший збір. При цьому, цілком імовірно, що в контрольних матчах наставник киян дасть шанс проявити себе саме молодим гравцям.

Перш за все чемпіонам Європи-2009 серед юніорів Денису Гармашу, Дмитру Коркішку, Кирилу Петрову, а також вихованцям клубної академії Темуру Парцванії і Владиславу Калитвинцеву, сину відомого в минулому півзахисника київського "Динамо" і збірної України Юрія Калитвинцева.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" запросило гравця юніорської збірної Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути