неділя, 30 серпня 2009 17:17

"Динамо" офіційно представило Андрія Шевченка (ФОТО)
5

У неділю, 30 серпня, київське "Динамо" на спеціально скликаній прес-конференції представило свого нового гравця - нападаючого і капітана національної збірної України Андрія Шевченка.

Як уже повідомлялося, у суботу форвард підписав дворічний контракт зі своїм рідним клубом, який залишив в 1999-му році, перейшовши в італійський "Мілан".

У прес-конференції, присвяченій презентації Шевченка як гравця "Динамо", крім самого футболіста, брали участь президент "біло-блакитних" Ігор Суркіс, а також головний тренер команди Валерій Газзаєв.


Президент "Динамо" у своєму вступному слові зазначив, що ще давно поставив перед собою мету повернути Шевченка до клубу.


"Сказати, що я сьогодні щасливий - нічого не сказати, - зазначив Суркіс. - Ми повернули символ київського "Динамо", ми повернули Героя України, який зробив для нашої країни, мабуть, стільки, скільки не зробив жоден політик. Відтепер Шевченко - повноцінний гравець "Динамо", ні про яку оренду не йдеться. Контракт підписано за схемою 2+1".

"Я дуже радий, що в "Динамо" повернувся такий видатний футболіст як Шевченко, - сказав Газзаєв. - Він нам, безумовно, допоможе і в Лізі чемпіонів, і в чемпіонаті України. А найголовніше: своїм поверненням до рідної команди він дав приклад всім хлопцям, які люблять футбол".

"Хотілося б подякувати людям, які вплинули на мій перехід у "Динамо", - зазначив Шевченко. - Перш за все, висловлюю подяку президенту клубу Ігорю Суркісу та головному тренеру команди Валерію Газзаєву. Я дуже радий, що повернувся в свій рідний клуб. Прийшов час знову грати за честь "Динамо", знову радувати наших уболівальників. Але вже зараз треба братися за роботу - у нас дуже сильна група Ліги чемпіонів. Але чим група сильніша, тим краще для "Динамо".

Дебютувати Шевченко в "Динамо" зможе вже завтра матчем проти донецького "Металурга". Підтримувати футболіста буде дружина та сини, які зараз перебувають в Києві.

За матерыалами Динамо Киев от Шурика, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" офіційно представило Андрія Шевченка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути