Ексклюзиви
субота, 29 серпня 2009 13:05

"Динамо" заявило Шевченка в Лігу Чемпіонів

"Динамо" заявило Шевченка в Лігу Чемпіонів

Київське "Динамо" підготувало своїм уболівальникам трансферну бомбу. Позавчора президент клубу Ігор Суркіс говорив про те, що до закриття трансферного вікна (31 серпня) буде підписаний контракт з гравцем, який підсилить атаку "Динамо".

І ось вчора стало відоме ім"я цієї людини - це Андрій Шевченко (32 роки), капітан нашої збірної, який 10 років тому з благословення Валерія Лобановського виїхав до італійського "Мілана".

Тепер Андрій повертається до Києва з лондонського "Челсі" до Валерія Газзаєву, щоб зіграти в Лізі чемпіонів. Не дивлячись на те, що його контракт з "Челсі" діятиме ще один рік, Ігор Суркіс зумів переконати Романа Абрамовича відпустити Шевченка до Києва до кінця нинішнього року. Причому українець свідомо пішов на зменшення зарплати, оскільки "Динамо" платити такі гроші йому не зможе (без урахування податків у "Челсі" Шева отримував сім мільйонів євро в рік).

Як стало відомо "Блику", в "Динамо" Шева приїде грати на правах оренди. Всі деталі угоди повинні бути вирішеніі до наступного вівторка. Крім того, стало відомо, що Шева вже включений в заявку киян на участь в Лізі чемпіонів під номером "7". Правда, сам контракт з футболістом буде підписаний вже на вихідних, оскільки вчора Ігор Суркіс був на фіналі Суперкубка УЄФА в Монако, а сьогодні як почесний гість візьме участь у відкритті "Донбас Арени" в Донецьку. Тому приїзд Шевченка до Києва очікується сьогодні або завтра. Проте, за деякими даними, Андрій вже прилетів в столицю України, де живе його рідна сестра.

Після 10 років мандрів капітан збірної знову гратиме в Києві

Шева візьме собі 7-й номер

Карос Корреа перед від"їздом до Бразилії неначе відчував, що йому потрібно звільнити в "Динамо" сьомий номер. Отже тепер Шева може не хвилюватися: йому не доведеться вибирати незнайомий номер. У "Динамо" він легко зможе взяти "сімку", під якою він грав в "Мілані", а також зараз грає в збірній України.

А ось 10, під якою Шева грав в "Динамо" до від"їзду в Італію, зараз зайнята капітаном команди Артемом Мілевським.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" заявило Шевченка в Лігу Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути